Drukke tijden voor de Feurthstreet Lumber Factory

De maand juni wordt een drukke maand voor de muzikanten. Voor de fans en volgers volop gelegenheid om de jazzband weer eens aan het werk te zien (en te horen).

2 juni Live Radio   

Met grote regelmaat wordt er live muziek gemaakt tijdens het radioprogramma “Knooppunt het Vonderen” van de Lokale omroep Echt-Susteren, kortweg LOESFM, gepresenteerd door René de Serière.
Op donderdag 2 juni (20:00 – 22:00u) is het de eer aan de Feurthstreet Lumber Factory om het programma op te luisteren. Er zal live worden gespeeld en er worden interviews gehouden met de muzikanten.
Belangstellenden kunnen live aanwezig zijn in zaal Mirage, Stationsstraat 7, 6114 GA Susteren. Entree gratis!

Luisteren kan via www.loesfm.nl of:
FM 106.9 MHz
Kabel 87.5 MHz
Digitaal Ziggo-TV Radio kanaal 919
KPN Glasvezel kanaal 365
Live uitzending 20:00 – 22:00u

4 juni JekerJazz ArtLive Maastricht

In juni wordt er in Maastricht traditioneel het JekerJazz ArtLive Festival georganiseerd (www.jekerjazz.com). Net als in 2015 geeft ook dit jaar de Feurthstreet Lumber Factory weer acte de préséance. We zullen van 14:00 – 18:00 spelen op het gezellige pleintje bij Café Forum en café de Belsj.
Op 15 podia spelen meer dan 20 bands en er zijn meer dan 40 kunstenaars te bewonderen op de kunstmarkt. De entree is gratis, de sfeer is ongedwongen en gezellig onder het genot van live muziek van – onder andere – de Feurthstreet Lumber factory.

 

 

 

 

 

5 juni Linda & Friends café Bie Alois Susteren 

 

Linda Koolen is de laatste jaren uitgegroeid tot een in Limburg bekende en gerespecteerde zangeres. Met haar warme stem, haar stembeheersing en timing heeft ze al velen in hun muzikale hart ingesloten. 
Voor de tweede maal organiseert Linda bij Café Bie Alois een zondagmiddag “Afternoon Performance” met een aantal muzikale vrienden. Naast de Feurthstreet Lumber Factory zullen ook Harold K, Hans Stoffels, Thimo Gijezen en Hans Jonker optreden, allen natuurlijk in combinatie met Linda zelf. 
Het wordt een zeer gevarieerde middag, met jazz, pop en singer-songwriters. Niet missen dus! 
Van 15:00 – 18:00u, entree gratis.

 

12 juni Gruizenkerkje Sittard

Ook dit jaar is de Feurthstreet Lumber Factory weer te gast in het Gruizenkerkje te Sittard. Elke maand organiseert Stichting Cultura Vita (www.culturavita.nl )een gevarieerd optreden in het uit 1637 stammende kerkje.
Aanvang 15:00uur, Entree €10,- incl. pauze-drankje.

25-26 juni Quedlinburg Swingt (D)

Dit jaar staan we voor het eerst op de line-up van de Dixieland- und Swingtage in Quedlinburg (D). In totaal 11 bands spelen het weekend, van ’s morgens tot ’s avonds op 10 verschillende podia in de stad. De Feurthstreet Lumber Factory zal in twee dagen maar liefst 5 optredens mogen verzorgen. Aangezien het festival jaarlijks wordt bezocht door vele duizenden liefhebbers van Dixie en New Orleans muziek, belooft het een ware happening te worden.
Klik hier voor de programmafolder.
http://www.quedlinburg-swingt.de/index.php/homepage/downloads/send/3-fly...
Quedlinburg is een historische stad, dat deel uitmaakt van de Werelderfgoed lijst van de Unesco. Het is ten noorden van de Harz gelegen, in de voormalige DDR, tussen Hannover en Leipzig. De stad is zeker een uitstapje waard, hetgeen natuurlijk nóg meer geldt tijdens de Dixieland- & Swingtage met de Feurthstreet Lumber Factory Jazzband.