November 2016

Optredens Feurthstreet Lumber Factory, eerste weekend van november.

Komend weekend  spelen we twee keer, op de vrijdagavond in Aken en de zondagmiddag in Eindhoven.


Vrijdagavond 4 november

Jazzclub Aken,  20:00u,  Kurpark-Terassen, Dammstrasse 40,  52066 Aachen.

De Jazzverein Aachen is waarschijnlijk de meest actieve jazzclub in de Euregio. Meerdere malen per maand organiseren ze concerten van een keur aan artiesten en diversiteit, waarbij de traditionele Jazz, de New Orleans en Swing de voorkeur heeft. Ook wij als Feurthstreet Lumber Factory passen goed in dit concept en we kijken dan ook uit naar dit optreden in Aken. 

Vanuit de aankondiging (zie bijlage) zijn de verwachtingen in elk geval hooggespannen. Wij blijven nuchter en proberen vooral te doen waar we goed in zijn; plezier beleven aan het musiceren. Het is in elk geval ook mooi om alvast te lezen dat ze in Aken óók onder de indruk zijn van onze zangeres, Linda Koolen.

 

 

 

 

 

 

 

 


Zondagmiddag 6 november

35-jarig jubileum van onze muzikale vrienden van Efkes Anders Jasskapel, gemeenschapshuis "de Ronde", Tongelresestraat 146 te Eindhoven
13:30 – 19:00u, diverse bands. Optreden Feurthstreet Lumber Factory plm 15:00u.
http://www.dse.nl/~efkesanders/ea-index.htm(externe link)

Efkes Anders zijn muzikale broeders die we al vele jaren in het circuit tegen komen. Ze afficheren zichzelf als: “The Streetparade-band for funerals, divorces and other calamities”. Dat is inderdaad “efkes anders”, maar wel heel leuk. 
In het verleden hebben we regelmatig samen gewerkt met Efkes Anders. Denk hierbij aan de optredens in “de Gouden Bal” in Eindhoven, de Jazz Marathon Eindhoven en niet te vergeten de Efkes Anders Riverboat Cruise die we in het verleden meerdere malen samen hebben gedaan: in Antwerpen op de Schelde en in Roermond op de Maas.
Allemaal goede herinneringen, die we tijdens hun jubileumconcert muzikaal willen memoreren.

Wellicht komen we elkaar komend weekend tegen tijdens een van onze optredens?