Hierbij weer een nieuwsbrief van de Feurthstreet Lumber Factory Jazzband.

Henk Borrenbergs
Allereerst zijn wij erg blij om jullie onze nieuwe snare drummer voor te stellen; Henk Borrenbergs.
Henk zit al sinds zijn 7e in de muziek en aan zijn haarkleur te zien is dat dus al een hele tijd… Hij heeft veel ervaring als slagwerker, maar heeft ook veel les gegeven binnen harmonie-orkesten, slagwerk ensembles en showkorpsen. Voor deze laatste categorie heeft hij ook veel shows geschreven. Met Henk halen we dus een ervaren muzikant binnen. 
Met onze stijl had hij tot enkele maanden geleden nog geen ervaring, maar tijdens repetities en optredens is te merken dat hij de stijl snel en goed oppikt. En zeker zo belangrijk; je ziet hem telkens genieten. De rest van de band is dan ook erg blij met onze “jongste aanwinst”.
Henk; “welkom in Susteren, welkom bij de Feurthstreet Lumber Factory en hopelijk kunnen we samen nog lang en veel van onze muziek genieten”.

Zaterdag 13 mei: ’t Gemood
Op zaterdag 13 mei zullen we voor de liefhebbers wederom een optreden verzorgen in ’t Gemood (Tunnelstraat 30 Susteren).  Dit café van Bas en Alice van Neer staat bekend als de gezelligste huiskamer van Limburg. En wij als muzikanten treffen er altijd een fijn luisterpubliek.
De Feurthstreet Lumber Factory tekent samen met Impulzz voor de muzikale invulling.  Impulzz is een jazzcombo rondom “onze eigen” zangeres Linda Koolen en zal u van jazz-klassiekers, pop-klassiekers en hedendaagse popsongs laten genieten.
Aanvang 20:00u, entree gratis.
Let op; de gezelligste huiskamer is niet Limburgs grootste, dus kom op tijd!

Verder vooruitzicht
Naast enkele besloten en zeer uiteenlopende optredens in het voorjaar zijn wij in de komende tijd ook op de volgende plaatsen te beluisteren (en bekijken!):
- voorjaarsmarkt Dieteren, 21 mei 13:00-17:00u.  
- Jeker Art Live, café de Belsj Maastricht, 10 juni 20:30-00:00u

Graag zien wij u weer bij een (of meer) van onze optredens!!