Recente optredens

Tijdens de Kennedymars op paaszaterdag 15 april 2017 hebben we op diverse plaatsen in Susteren gespeeld.  Hierbij hebben we veel positieve reacties gekregen van de passerende wandelaars, die op dat moment toch al zo’n 70km in de benen hadden.


Op zaterdag 13 mei 2017 hadden we weer een muzikaal hoogtepunt in “’t Gemood” te Susteren. De sfeer zat er de hele avond goed in en het is gewoonweg erg prettig als het publiek speciaal voor ons komt kijken, luisteren en genieten. Ook prachtig waren was het jammen, met  gastoptredens van “Ome Joop” (Sousafoon, 86 jaar!!), Bart Brouwer (trombonist bij o.a. New Orleans Jazzband of Cologne en Brassconnection) en Patrick Crombach (sousafonist bij o.a. N’Awlins Brass Band en eveneens Brassconnection).

 

 

 

 


Zondag 21 mei 2017 hebben we de muzikale opluistering verzorgd tijdens de voorjaarsmarkt in Dieteren.

Het weer was goed en de sfeer prima, wat wil je nog meer…?

 

Op donderdag 1 juni 2017 fungeerden we als muzikale olie bij de “Braam-Business-Borrel” in Roermond. De aanwezige zakenmensen hebben niet alleen goed kunnen netwerken, maar ook kunnen genieten van onze muziek.

Het verzoek om het optreden nog te verlengen tot op het mooie terras van Nu Nautilus is daarvan het bewijs. De sfeer zat er goed in en dit optreden krijgt zeker nog een vervolg in het Roermondse!

 

 

 

 

 


Op Pinkstermaandag hebben we de borrel bij gelegenheid van het huwelijk van Rinske en Sander opgeluisterd. De entourage op de binnenplaats van de historische Cellebroederskapel was geweldig, het weer was prachtig en het bruidspaar hield duidelijk van elkaar én van onze muziek, net als de aanwezige gasten.

Een prachtige start van een droomhuwelijk zullen we maar zeggen!

 

 

 

 

 

 

 

Op 2 april 2017 hebben we in Auberge de Rousch de muzikale invulling van een een zeer succesvolle jazz-brunch verzorgd.

Er was een grote opkomst, het buffet was prima heerlijk en uitgebreid en de sfeer was prima.

Kortom voor herhaling vatbaar.