18 juni 2020 Optreden Zorgcentrum de Eghte met Livestream

Na 3 maanden radiostilte in verband met corona zijn we onlangs weer begonnen met muziek maken. Toch wel wennen na zo’n lange tijd, maar vooral heel fijn om met de hele band weer bezig te zijn met onze passie: muziek maken.

Geplaatst door Feurthstreet Lumber Factory Jazzband op Donderdag 18 juni 2020

Op 30 mei hebben we weer ons eerste optreden gehad. We speelden buiten, voor Zorgcentrum Vastrada in Susteren voor de bewoners en het personeel. Het voelde erg goed om dit te doen!

Inmiddels is er een volgende optreden gepland; donderdag 18 juni om 19:00u voor Zorgcentrum de Eghte in Echt.
Dit optreden is te volgen via een facebook live stream: 18 juni plm 19:15 – 20:00u.
Klik hier voor onze facebook pagina

 

Tijdens de intelligent lockdown hebben we, separaat van elkaar en op afstand een nummer opgenomen: Isn’t he lovely. Niet helemaal in onze vaste stijl, maar wel voor een speciale gelegenheid, de geboorte van Piet’s kleinzoon Jesse. Jesse is op 9 mei in London geboren. Vanwege de corona crisis kon Piet de pasgeborene niet bezoeken. Vandaar dit muzikale uitstapje naar een ander genre, als speciaal gebaar voor Jesse en zijn kersverse ouders.
Isn't He Lovely FLF

Omdat alle geplande optredens tot nader order zijn vervallen zijn we momenteel nog zoekende naar enkele nieuwe optredens; die zullen voorlopig in de buitenlucht moeten plaatsvinden. 
Ideeën en goede suggesties zijn welkom: horeca-terras, privé… Als het maar op een corona verantwoorde wijze kan en mag plaatsvinden.

Check ook onze website; www.flfjazzband.nl

 
Voor nu: blijf gezond en hopelijk weer tot gauw!

Linda Koolen   
Henk Borrenbergs   
Piet van den Bos   
Marcel Dewaide
Ruud Huijnen   
Jos van Meer           
Thijs Raeven          
Wim Slot

Informatie, contact en boekingen:
Website:  www.flfjazzband.nl
E-mail:    info@flfjazzband.nl
Facebook: FLF Jazzband