Theaterconcert 6 november 2021 te Geleen

zaterdag, 6 november, 2021 - 20:00 tot 22:00

Nadat we door COVID-19 dit optreden al diverse malen hebben moeten verplaatsen is het op zaterdag 6 november eindelijk zo ver.
De Feurthstreet Lumber Factory Jazzband speelt dan in het knusse Theater Karroessel in Geleen, vanaf 20:00.
Kaartjes á €10,- zijn te bestellen via de website van het theater:
Theater Karroussel
 
Let op; corona-protocol via de corona-check-app is van toepasing.

 

Theater Karroessel zegt het volgende over dit optreden:

Wat dacht u van een avondje oude stijl jazz? Lekker zitten in ons intieme theater en je laten meevoeren met de muziek van de Feurthstreet Lumber Factory Jazzband uit Susteren.
De band laat zich niet helemaal in één stijl vangen. De bezetting is weliswaar volgens een traditionele jazzband, maar de speelstijlen zijn divers: van New Orleans Jazz en Dixieland tot Swing, Blues, Standards en Mainstream Jazz. De muzikanten hebben in de loop der jaren een behoorlijke reputatie opgebouwd in binnen- en buitenland. 
Middelpunt van de band is zangeres Linda Koolen die met haar warme stem, timbre, timing en uitstraling perfect in deze band past.  
Verdere bezetting: Wim Slot (cornet / zang), Marcel Dewaide (klarinet), Jan Bongers (trombone), Piet van den Bos (sousafoon), Jos van Meer (banjo), Henk Borrenbergs (slagwerk) en Thijs Raeven (slagwerk)
 
Dus heb je zin in een lekker avondje oude stijl jazz in een knus theater; dan koop nu direct je kaartje. Want het theater is niet heel groot, maar wel heel leuk!
 
Theater Karroessel
Jupiterstraat 35
6161 XD Geleen
https://www.karroessel.nl